Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ολυμπιακός πήρε τον Ζήση από τον Παναθηναϊκό!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 19:07 Ο Ολυμπιακός πήρε τον Ζήση από τον Παναθηναϊκό! Φωτογραφία αρχείου intime

Τα μετεγγραφικά “χτυπήματα” συνεχίζει ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ που ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του λίμπερο Δημήτρη Ζήση, από τον “αιώνιο” αντίπαλό του Παναθηναϊκό.

Μετά από τρεις μεταγραφές ξένων παικτών (Εγκλεσκάλνς, Μιγιαΐλοβιτς, Όκολιτς), ήρθε η ώρα και για το πρώτο… εγχώριο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας περιόδου. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ζήση, ο οποίος αφήνει τον -πρωταθλητή- Παναθηναϊκό μετά από δύο χρόνια και μεταπηδά στον
“αιώνιο” αντίπαλο, όπου πιθανότατα θα πάρει τη θέση του Μενέλαου Κοκκινάκη.

Ο 26χρονος λίμπερο υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους “ερυθρόλευκους” και, στις πρώτες δηλώσεις του, επισήμανε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Ήρθα στον Ολυμπιακό για τίτλους και πιστεύω όλοι οι στόχοι του χρόνου να εκπληρωθούν. Η ομάδα δείχνει ότι ενισχύεται σημαντικά. Χωρίς πολλά λόγια και με σκληρή δουλειά να πάρουμε όλους τους τίτλους τη νέα χρονιά και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς του Ολυμπιακού”.

Ο Ζήσης ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟ Πρέβεζας και, εκτός του Παναθηναϊκού, έχει αγωνιστεί επίσης στον Φοίνικα Σύρου και τον Παμβοχαϊκό.

Πηγή: Newsit.gr