Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμφώνησε με Μπερτόλιο ο Άρης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020 14:36 Συμφώνησε με Μπερτόλιο ο Άρης

Σε συμφωνία με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, Φακούντο Μπερτόλιο, έφτασε ο Άρης. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έδωσε τα χέρια με τους «κίτρινους» για διετές συμβόλαιο, πάντοτε με την προϋπόθεση πως θα αρθεί το ban που έχει επιβάλλει στους Θεσσαλονικείς η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία!

Ο Μπερτόλιο, ο οποίος έχει και ιταλικό διαβατήριο, δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό. Τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2018-19) φόρεσε τη φανέλα της Λαμίας. Με τους Αρκάδες πραγματοποίησε 25 εμφανίσεις, σημειώνοντας τέσσερα (4) γκολ και μοιράζοντας επτά (7) ασίστ, ενώ σε 32 αγώνες με τη Λαμία μέτρησε πέντε (5) γκολ και δύο (2) ασίστ.

Ο Μπερτόλιο, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί είτε ως επιτελικός χαφ είτε στις πτέρυγες, έμεινε ελεύθερος από την Αλντοβισί (ομάδα της πρώτης κατηγορίας της πατρίδας του) έπειτα από μια γεμάτη σεζόν, έχοντας πραγματοποιήσει 20 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με απολογισμό τρία (3) τέρματα και ισάριθμες ασίστ.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ