Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΟΚ: Όλα ανοικτά για Φερέιρα, με τις πιθανότητες υπέρ της παραμονής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 10:07 ΠΑΟΚ: Όλα ανοικτά για Φερέιρα, με τις πιθανότητες υπέρ της παραμονής

Ο Αμπέλ Φερέιρα και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ είναι αυτήν τη στιγμή το Νο 1 θέμα στην επικαιρότητα των «ασπρόμαυρων».

Το βράδυ της Κυριακής (19/07), μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Άρη, ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε να εννοηθεί πως θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον πάγκο της ομάδας. Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι δεδομένο, αν και οι πιθανότητες για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι περισσότερες.

Ωστόσο, η παραμονή Φερέιρα θα γίνει πιθανότατα με ένα τεχνικό τιμ που θα είναι διαφορετικό από το παρόν, καθώς οι άνθρωποι του «δικεφάλου» αναζητούν -και φαίνεται να βρίσκουν ήδη- στελέχη που θα στηρίξουν τον προπονητή, σε θέσεις και δομές που τη σεζόν που τελείωσε διαπιστώθηκαν μεγάλα προβλήματα.

Σύμφωνα με τα «ασπρόμαυρα» ρεπορτάζ, ένα από τα δεδομένα που πρέπει να ληφθούν στον ΠΑΟΚ, είναι ο μικρός χρόνος προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, καθώς η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στις 30 Ιουλίου, αφού στις 25-26 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Από την πλευρά του, ο νέος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Όλαφ Ρέμπε, φέρεται πως είναι της άποψης ότι δύσκολα μπορεί να γίνει μια νέα αρχή, από τη στιγμή που τα χρονικά περιθώρια είναι στενά. Άλλωστε, ο Πορτογάλος έβγαλε θετικά στοιχεία, παρά και τις δεδομένες αδυναμίες του.

πηγή: newsbeast.gr