Ολυμπιακός για Γραμμένο: “Πιο τίμιο να παραιτηθεί αφού δεν μπορεί να διοικήσει”

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 20:48 Ολυμπιακός για Γραμμένο: “Πιο τίμιο να παραιτηθεί αφού δεν μπορεί να διοικήσει”

Ανακοίνωση-απάντηση σε αυτήν της ΕΠΟ εξέδωσε ο Ολυμπιακός, καλώντας τον Βαγγέλη Γραμμένο να παραιτηθεί από την προεδρία της ομοσπονδίας. 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει “αιχμηρά” την διάψευση της ΕΠΟ ότι ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Γραμμένος, δέχτηκε οποιαδήποτε πίεση για να μην οριστεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως αποκάλυψε σε δικές του δηλώσεις ο αντιπρόεδρος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς νωρίτερα.

Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες καλούν τον κ.Γραμμένο να παραιτηθεί αντί να προσπαθεί να “διαψεύσει τον εαυτό του” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Κατανοούμε την απολύτως δυσχερή θέση του κυρίου Γραμμένου να ομολογήσει «την άσκηση οποιουδήποτε είδους πιέσεων προκειμένου να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος».

Δυστυχώς για εκείνον και ευτυχώς για την αλήθεια, το έχει εκμυστηρευτεί σε τόσα πολλά άτομα εντός και εκτός Ελλάδος, ώστε η απόδειξη να είναι απόλυτα εύκολη.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο κ. Γραμμένος δεν μπορεί να διοικήσει αποτελεσματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αντί να προσπαθεί να διαψεύσει τον εαυτό του θα ήταν πιο τίμιο και αξιοπρεπές να παραιτηθεί.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση