ΑΕΚ: Το μέλλον του Αραούχο και ο στόπερ υψηλού επιπέδου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 10:18 ΑΕΚ: Το μέλλον του Αραούχο και ο στόπερ υψηλού επιπέδου

Δυσκολεύει η παραμονή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, την ώρα που η Ένωση κινείται στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση τουλάχιστον ενός υψηλού επιπέδου στόπερ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, οι πιθανότητες παραμονής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ είναι μειωμένες. Κι αυτό γιατί ο τεχνικός της Ένωσης, Μάσιμο Καρέρα, θεωρεί ότι ο Αργεντινός επιθετικός δεν “κουμπώνει” αγωνιστικά διπλά στον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος αποτελεί τον βασικό σέντερ φορ της ομάδας.

Ο Ιταλός προπονητής είναι ικανοποιημένος από τον επαγγελματισμό του Αραούχο, πιστεύει στις ικανότητες του, ωστόσο θεωρεί ότι δεν ταιριάζει με τον Πορτογάλο φορ.

Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι ο ο Αραούχο θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ. Περίπτωση αγοράς του με 2,5 εκατ. ευρώ αυτό το καλοκαίρι δεν υπάρχει, αλλά αν μπορεί να παραμείνει ως δανεικός με οψιόν αγοράς στο 1,5 εκατ. ευρώ, τότε η παραμονή του είναι πιθανή.

Η Ένωση, βέβαια, δεν αποκλείεται να κινείται για διαφορετικού τύπου επιθετικό, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Αραούχο.

Κινείται για Βράνιες και Πλάνιτς

Όσον αφορά τα μετόπισθεν, η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση τουλάχιστον ενός υψηλού επιπέδου στόπερ. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», στην κορυφή της λίστας της «Ένωσης» βρίσκονται ο Όγκνιεν Βράνιες και ο Μπόγκνταν Πλάνιτς. 

Αν ο Βόσνιος αμυντικός μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ κι ο Σέρβος από τη Στεάουα, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την ΑΕΚ για την απόκτηση ενός στόπερ από το πάνω ράφι.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση