Superleague προς ΕΠΟ: "Σε περίπτωση αναδιάρθρωσης δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 15:29 Superleague προς ΕΠΟ: "Σε περίπτωση αναδιάρθρωσης δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα" (φωτο Intime)

Ξεκάθαρη θέση πήρε η Superleague απέναντι στην αναδιάρθρωση της κατηγορίας, καθώς με ανακοίνωσή της τόνισε πως σε τέτοιο ενδεχόμενο το πρωτάθλημα της σεζόν 2020-21 δεν θα ξεκινήσει.

Με απόλυτο τρόπο ξεκαθάρισε τη θέση του ο συνεταιρισμός της Superleague, με τις ομάδες να ψηφίζουν κατά της αναδιάρθρωσης (με ψήφους 13-1 και μόνο τον Πανιώνιο να διαφωνεί), ενώ προχώρησε και στην έκδοση επίσημης ανακοίνωσης όπου τονίζει πως αν η ΕΠΟ εγκρίνει την αναδιάρθρωση, τότε οι ομάδες δεν θα κατέβουν να παίξουν στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Κατά της αναδιάρθρωσης στάθηκαν με προσωπικές τους δηλώσεις,μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ της Superleague, τόσο ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, όσο και ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Η ανακοίνωση της Superleague

Κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε να μην τροποποιήσει την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος αγων. περιόδου 2019-2020, να αντιταχθεί στην αναδιάρθρωση και να εμμείνει στη διοργάνωση του Πρωταθλήματος με 14 ομάδες, κατά πιστή τήρηση της Προκήρυξης. Σε περίπτωση κατά την οποία η απόφαση της Superleague δε γίνει σεβαστή από την Ε.Ε. της ΕΠΟ, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε ομόφωνα ότι δε θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα Superleague αγων. περιόδου 2020-2021 και δε θα καταθέσει Προκήρυξη.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση