Ο Λεμπρόν Τζέιμς παραλίγο να φάει την τούμπα του… αιώνα και τον έπιασε νευρικό γέλιο (video)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 10:29 Ο Λεμπρόν Τζέιμς παραλίγο να φάει την τούμπα του… αιώνα και τον έπιασε νευρικό γέλιο (video) ΦΩΤΟ Reuters

Από τον πάγκο παρακολούθησε την αναμέτρηση των Λος Άντζελες Λέικερς με του Ουάσινγκτον Γουίζαρντς ο Λεμπρόν Τζέιμς, αλλά παρ’ όλα αυτά προσέφερε το high;oght του παιχνιδιού, αφού στην προσπάθειά του να επιστρέψει τη μπάλα σε έναν συμπαίκτη παραλίγο να προσγειωθεί με τα… μούτρα στο παρκέ!

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ξεκουράστηκε και δεν έπαιξε στη φιλική νίκη των Λέικερς επί των Γουίζαρντς με 123-116, αλλά κατάφερε ξανά να… κλέψει την παράσταση. 

Κάποια στιγμή η μπάλα κύλησε εκτός παρκέ και ο “βασιλιάς”, που παρακολούθησε το ματς από τον πάγκο, πήγε να την επαναφέρει, αλλά σκόνταψε και έπεσε πάνω στην διαφημιστική πινακίδα, με αποτέλεσμα να βρεθεί ο μισός εντός και ο άλλος μισός εκτός παρκέ, ανακόπτοντας την πορεία του προς το έδαφος με τα χέρια.

Το νευρικό γέλιο που ακολούθησε μετά από τον ίδιο και όλους όσους κάθονταν στον πάγκο ήταν φυσικά και επόμενο, καθώς παραλίγο και θα είχε συμβεί το απόλυτο blooper της χρονιάς.

Πηγή: Newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση