ΠΑΟΚ: Το “ψαλίδι” σε Μαουρίτσιο και Βιεϊρίνια και το ενδιαφέρον για τον Σβάμπ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 12:15 ΠΑΟΚ: Το “ψαλίδι” σε Μαουρίτσιο και Βιεϊρίνια και το ενδιαφέρον για τον Σβάμπ

Την επιθυμία να ανανεώσουν τη συνεργασία με τους Βιεϊρίνια και Μαουρίτσιο έχουν στον ΠΑΟΚ, προτείνοντας ωστόσο μείωση της τάξης του 50% στις αποδοχές των δύο παικτών, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση στου Στέφαν Σβαμπ της Ραπίντ Βιέννης. 

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, με τις ανανεώσεις να είναι σε πρώτο πλάνο, αλλά και το “τσεκάρισμα” νέων παικτών δεν πάει.. πίσω, ειδικά για την μεσαία γραμμή όπου ο “δικέφαλος του Βορρά”… πονάει.Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα (28/7) η LIve Sport, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κάνει πρόταση ανανέωσης σε Βιεϊρίνια και Μαουρίτσιο, αλλά αυτή θα είναι κατά πολύ μειωμένη σε σχέση με χρήματα που λαμβάνουν τώρα.

Τα συμβόλαια των δύο παικτών, αν τελικά συμφωνήσουν, θα χαμηλώσουν αρκετά, αφού ο Βιεϊρίνια μέχρι σήμερα έπαιρνε 1,3 εκ. ευρώ, ενώ ο Βραζιλιάνος άγγιζε το 1,1 εκ. ευρώ, με τη νέα πρόταση και για τους δύο να είναι στις 600.000 ευρώ και αναμένεται να απαντήσουν όταν γυρίσουν από τις διακοπές τους.

Όσον αφορά νέες προσθήκες, το ενδιαφέρον έχει στραφεί στον Στεφάν Σβαμπ. ) 29χρονος χαφ της Ραπίντ Βιέννης, μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, με την ομάδα να μην του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης ακόμα, ενώ ο ίδιος σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα (28/7) βιάζεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο ώστε να ξέρει ποιο θα είναι το μέλλον του.

Ο Σβαμπ είναι ένας χαφ που μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση “6” αλλά και ως “οκτάρι” και είχε φέτος 9 γκολ και 10 ασίστ με την φανέλα της Ραπίντ Βιέννης σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Γενικότερα ο διεθνής Αυστριακός έχει γεμάτες χρονιές σε συμμετοχές αλλά και σε γκολ και ασίστ. Την περασμένη σεζόν είχε 4 γκολ και 6 τελικές πάσες και την περίοδο 2017-18 που ήταν και η πλέον παραγωγική 12 γκολ και 8 ασίστ.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση