ΠΑΟΚ: Ο Γιαννούλης στη λίστα… πρωτοκλασάτων ομάδων της Serie A

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 18:34 ΠΑΟΚ: Ο Γιαννούλης στη λίστα… πρωτοκλασάτων ομάδων της Serie A

“Φουντώνουν” και πάλι τα “σενάρια” για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Τα δημοσιεύματα από την Ιταλία βάζουν στο μετεγγραφικό “στόχαστρο” της Νάπολι και της Αταλάντα τον μπακ του ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης βρίσκεται εδώ και καιρό σε μετεγγραφικά “σενάρια”, με τα τελευταία να τον βάζουν στο “στόχαστρο” των Αταλάντα και Νάπολι. Οι δύο πρωτοκλασάτες ομάδες της Serie A εμφανίζονται να έχουν τοποθετήσει ψηλά στη λίστα τους τον Έλληνα διεθνή αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ.

Το «arenanapoli.it» αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Γιαννούλη και υποστηρίζει πως ο Έλληνας μπακ είναι ένας υποψήφιος για το αριστερό άκρο της άμυνας, αφού ο Έμερσον Παλμιέρι κοστίζει 20 εκατ. ευρώ (κοστολογεί τον παίκτη του ΠΑΟΚ πιο χαμηλά). Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ρήτρα του διεθνή μπακ είναι στα 10 εκατ. ευρώ, ωστόσο οι «παρτενοπέι» θεωρούν πως μπορούν να το πάρουν με ένα ποσό γύρω στα 7-8 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, η ιστοσελίδα «tuttoatalanta.com» αναφέρει πως ο Γιαννούλης είναι ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους της Αταλάντα, για να καλύψει το κενό στα αριστερά της άμυνας της.

Όπως αναφέρεται, ο Γιόακιμ Μέλε της Γκενκ είναι η πρώτη επιλογή, με τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ να είναι μέσα στις εναλλακτικές που εξετάζονται από την ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Να αναφέρουμε ότι δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φετινής Serie A, η Αταλάντα έχει κερδίσει την έξοδο της στο νέο Champions League ενώ η Νάπολι προσπαθεί να βγει στα προκριματικά του Europa League.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση