Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης της Εθνικής πόλο - Σε καραντίνα άνδρες και γυναίκες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Αυγούστου 2020 14:27 Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης της Εθνικής πόλο - Σε καραντίνα άνδρες και γυναίκες

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο διεθνής πολίστας Μανώλης Πρέκας, όπως αναφέρει η Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία. Ο Πρέκας ανέβασε πυρετό την Πέμπτη και έτσι υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοϊό, το οποίο βγήκε θετικό. Τόσο η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών όσο και αυτή των γυναικών, που προπονείται στο ίδιο κολυμβητήριο, υποβάλλονται σε τεστ και μπαίνουν σε καραντίνα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ομοσπονδία:

«Μετά από ύποπτο κρούσμα κορωνοϊoύ (covid-19), σε αθλητή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, που επιβεβαιώθηκε σήμερα Σάββατο (1/8) το πρωί, καθώς βρέθηκε θετικό στον σχετικό έλεγχο που έγινε από χθες Παρασκευή (31/7), όλα τα μέλη των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων Ανδρών και Γυναικών -που έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα πέντε ημερών, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού της ΚΟΕ Γιώργου Μαρίνου (και μέλους της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ)- θα υποβληθούν την προσεχή Τρίτη (4/8) σε ελέγχους για τον covid-19, τηρώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα.

Ο αθλητής Μανώλης Πρέκας, που βρέθηκε θετικός στον ιό, είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του (παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα με λίγο πυρετό την Πέμπτη) και αναρρώνει στο σπίτι του».

Πηγή: filathlos.gr