Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγινε κάτοχος δύο σημαντικών ρεκόρ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 11:15 Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγινε κάτοχος δύο σημαντικών ρεκόρ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε χάρη στην τρομερή εμφάνισή του κόντρα στους Ρόκετς να γράψει ιστορία κάνοντας δύο σπουδαία ρεκόρ, μπαίνοντας στην ίδια πρόταση με τους Σακίλ Ο'Νιλ και Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε πράγματα και θαύματα στην ήττα των Μπακς με 116-120 από τους Ρόκετς, σε ένα παιχνίδι που η στατιστική πήγε... περίπατο προκειμένου να νικήσει το Χιούστον. Παράλληλα, ο "Greek Freak" κατάφερε να σημειώσει δύο τρομερά ρεκόρ, σε μία ακόμα απόδειξη της τρομερής σεζόν που διανύει στην προσπάθειά του να κατακτήσει το βραβείο του MVP για δεύτερη σερί σεζόν.

Ο Γιάννης λοιπόν ολοκλήρωσε τον αγώνα με 36 πόντους με 14/25 σουτ (2/5 τρίποντα), 6/9 βολές, 18 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 1 κόψιμο σε μόλις 33 λεπτά συμμετοχής, σε μία ακόμα τρομερή εμφάνιση, με αυτές του τις επιδόσεις να τον βοηθούν να καταγράψει δύο ιστορικά ρεκόρ.

Αρχικά λοιπόν, ο Γιάννης ξεπέρασε τον Σακίλ Ο'Νιλ της σεζόν 1999/20, φτάνοντας τα 19 παιχνίδια σε μία χρονιά με +30 πόντους και 15 ριμπάουντ σε ένα παιχνίδι, γράφοντας νέο ρεκόρ στην ιστορία της Λίγκας από την εποχή που μπήκε το τρίποντο το 1979.

Παράλληλα, ο σταρ των Μπακς έγινε ο δεύτερος παίκτης τα τελευταία 50 χρόνια του ΝΒΑ μετά τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ που έφτασε τα 15 παιχνίδια σε μία σεζόν με +30 πόντους, +15 ριμπάουντ και +5 ασίστ.

Δείτε το VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του Γιάννη από τον αγώνα με τους Ρόκετς:

Πηγή: sport24.gr