Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βιγιαφάνιες: ” Έκανα τα πάντα για να έρθω στον Παναθηναϊκό”

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 21:54 Βιγιαφάνιες: ” Έκανα τα πάντα για να έρθω στον Παναθηναϊκό”

Την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Λούκας Βιγιαφάνιες, μετά την άφιξη του στο “Ελ. Βενιζέλος το βράδυ της Δευτέρας (3/8).

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναμένεται την Τετάρτη (5/8) ι να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνέχεια να υπογράψει το τριετούς διάρκειας συμβόλαιό του με το “τριφύλλι”.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος γι’ αυτή τη στιγμή», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Βιγιαφάνιες και πρόσθεσε: «Είναι καιρός τώρα να το απολαύσω, μετά από τις διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετά. Πριν από λίγο χρόνια έφυγα, αλλά είχα πει ότι θα επιστρέψω. Τώρα είμαι και πάλι πίσω, στον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος, θέλω να δω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, όλο το σταφ.

Και περιμένω να παίξω μπροστά στον κόσμο. Ήθελα πολύ να επιστρέψω. Έκανα τα πάντα για να έρθω. Και ο Παναθηναϊκός ήθελε και μου το έδειξε. Ο πρόεδρος, ο κύριος Αλαφούζος, μίλησε μαζί μου και μου είπε πόσο με θέλουν στην ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω».

πηγή: newsit.gr