Ο Ίκερ Κασίγιας αποσύρθηκε από την αγωνιστική δράση (pic)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 15:32 Ο Ίκερ Κασίγιας αποσύρθηκε από την αγωνιστική δράση (pic) (φωτο Intime)

Την απόφαση του να “κρεμάσει τα παπούτσια” του πήρε ο Ίκερ Κασίγιας. Ο Ισπανός τερματοφύλακας ανακοίνωσε ότι έφτασε η ώρα για να αποχωρήσει από την αγωνιστική δράση.

Ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες όλων των εποχών ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την αγωνιστική δράση. Ο λόγος για τον Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος βάζει τέλος στην πλούσια καριέρα του, μετά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Το πιο σημαντικό είναι ο δρόμος που διασχίζεις και οι άνθρωποι που σε συντροφεύουν, όχι ο προορισμός, διότι αυτό είναι η δουλειά και η προσπάθεια. Μπορώ να πω, χωρίς αμφιβολία, ότι η πορεία και ο προορισμός ήταν όπως τα είχα ονειρευτεί» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Κασίγιας.

“Το ταξίδι αυτό δεν σταματά εδώ”, προσθέτει ο Ισπανός τερματοφύλακας που σημαίνει ότι θα παραμείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Κασίγιας είναι 39 ετών κι έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο ομάδες. Στην αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του και την υπηρέτησε για 16 χρόνια (1995-2015) και στην Πόρτο (2015-2020).

Η καριέρα του ήταν γεμάτη τίτλους, μιας κι έχει κατακτήσει 5 πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Κύπελλα Ισπανίας, 4 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 3 Champions League, 2 ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων κι 1 πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Όλα αυτά σε συλλογικό επίπεδο.

Με την Εθνική Ισπανίας αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2008 και Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2010

Η ανάρτηση του Κασίγιας:

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση