Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το σοκαριστικό ατύχημα στον ποδηλατικό γύρο της Πολωνίας και η τραγική ειρωνεία – Χαροπαλεύει ποδηλάτης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 11:00 Το σοκαριστικό ατύχημα στον ποδηλατικό γύρο της Πολωνίας και η τραγική ειρωνεία – Χαροπαλεύει ποδηλάτης

Οι εικόνες που έχουν καταγραφεί σε βίντεο κόβουν την ανάσα

Άλλο ένα σοκαριστικό ατύχημα σημάδεψε τον ποδηλατικό Γύρο Πολωνίας καθώς ο νεαρός πρωταθλητής Φάμπιο Γιάκομπσεν, βρίσκεται σε κώμα.

Όλα συνέβησαν όταν ο άτυχος Φάμπιο Γιάκομπσεν προσπάθησε να πάρει τη νίκη στο πρώτο ετάπ, σπριντάροντας με τον Ντίλαν Χρούνεβεγκεν, ο οποίος είχε το προβάδισμα.

Τότε ο νεαρός αθλητής προσπάθησε να προσπεράσει από την εσωτερική αλλά ο αντίπαλός του τον έσπρωξε τόσο ώστε να φύγει στα δεξιά του και να εκσφενδονιστεί πάνω στις προστατευτικές μπάρες, οι οποίες έσπασαν. Ο Γιάκομπσεν έπεσε πάνω σε θεατές και φωτορεπόρτερ που βρισκόταν στο σημείο. Ο άτυχος αθλητής χτύπησε σοβαρά και είναι σε κώμα.

Το χάος που ακολούθησε στον τερματισμό κατέγραψαν τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας. Από πίσω ακολουθούσαν κι άλλοι ποδηλάτες, οι οποίοι έπεφταν ο ένας πίσω από τον άλλον σαν…. ντόμινο.

Η τραγική ειρωνεία

Στην περσινή διοργάνωση στο τρίτο ετάπ, έπειτα από πτώση, σκοτώθηκε ο 22χρονος Βέλγος Μπιέργκ Λάμπρεχτ.

Οι διοργανωτές για να τιμήσουν τη μνήμη του, όρισαν ως ημέρα έναρξης την 5η Αυγούστου που έχασε τη ζωή του.

Την ίδια μέρα βρέθηκε σε κίνδυνο η ζωή του Γιάκομπσεν, έπειτα από το σοκαριστικό ατύχημα που σημειώθηκε και πάλι στον ποδηλατικό Γύρο Πολωνίας.

πηγή: newsbeast.gr