Γουλβς – Ολυμπιακός: Έτοιμοι να γράψουν ιστορία οι Πειραιώτες – Η ενδεκάδα του Μαρτίνς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020 11:28 Γουλβς – Ολυμπιακός: Έτοιμοι να γράψουν ιστορία οι Πειραιώτες – Η ενδεκάδα του Μαρτίνς

Έτοιμος να γράψει ιστορία είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε (22:00, CosmoteSport 1) τη Γουλβς στο Μολινό, για τους “16” του Europa League.

Το 1-1 τον περασμένο Μάρτιο στο «Γ. Καραϊσκάκης», πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού, δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην αγγλική ομάδα, όμως απ’ την άλλη ουδείς δικαιούται να «ξεγράφει» τον εφετινό Ολυμπιακό. Κάτι που απέδειξαν οι «ερυθρόλευκοι» και στους «32» με την επική πρόκριση επί της Άρσεναλ στο «Emirates».

Οι “ερυθρόλευκοι” αναζητούν τη νίκη ή την ισοπαλία με δύο τέρματα και πάνω, ώστε να γράψουν ιστορία και να προκριθούν στους “8” ευρωπαϊκής διοργάνωσης, για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χωρίς (άλλα) προβλήματα, με μία σχετικά «χαλαρή» προπόνηση το βράδυ της Τετάρτης (5/8) στο «Μολινό», την προετοιμασία του για την αποψινή (Πέμπτη 6/8) μεγάλη ρεβάνς με τη Γουλβς για τους «16» του Europa League και πλέον μετράει αντίστροφα, για το μεγαλύτερο παιχνίδι του στα Κύπελλα Ευρώπης τα τελευταία χρόνια.

Τα πλάνα του Μαρτίνς και η πιθανή ενδεκάδα

Απέναντι στο 3-4-3 των «λύκων», ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με 4-3-3. Η ομάδα του Μαρτίνς θα προσπαθήσει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και να πετύχει το γκολ που θα της χαρίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει σχεδόν καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει. Κάτω από το δοκάρια θα είναι ο Άλεν, παίρνοντας τη θέση του τραυματία Σα. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Μπα και Σισέ, με τον δεύτερο να αντικαθιστά τον Σεμέδο, ενώ τις πτέρυγες θα καλύψουν ο Τσιμίκας κι ο Ομάρ.

Η τριάδα της μεσαίας γραμμής θα απαρτίζεται από τους Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη, ενώ οι Βαλμπουενά και Μασούρας θα πλαισιώσουν τον Ελ Αραμπί που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν αποκλείεται, πάντως, η έκπληξη από τον Μαρτίνς, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τον νεαρό Ρατζέλοβιτς αντί του Μασούρα.

Την αποστολή των «ερυθρολεύκων» συμπληρώνουν οι: Τζολάκης, Καραργύρης, Μαρτίνης, Καφού, Φορτούνης, Γκασπάρ, Χασάν, Λοβέρα, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Σουρλής, Τοροσίδης, Ξενιτίδης. Μαζί με την ομάδα ταξίδεψε κανονικά στην Αγγλία και ο Σεμέδο, ευελπιστώντας πως ο Ολυμπιακός θα πάρει τη μεγάλη πρόκριση για να τον ακολουθήσει στα γερμανικά γήπεδα για το Final-8.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση