Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με "σφραγίδα" Αντετοκούνμπο οι Μπακς "κλείδωσαν" την πρωτιά στην Ανατολή (video)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 10:41 Με "σφραγίδα" Αντετοκούνμπο οι Μπακς "κλείδωσαν" την πρωτιά στην Ανατολή (video) (φωτο Reuters)

Οι Μιλγουόκι Μπακς επέστρεψαν στις νίκες, μετά από δύο αποτυχίες, και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση επικράτησαν των Χιτ, με 130-116, και κατέκτησαν και μαθηματικά την πρώτη θέση στην Αανατολική Περιφέρεια του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Κρις Μίντλεντον, σημείωσαν από 33 πόντους και οι Μπακς επικράτησαν άνετα με 130-116 των Μαϊάμι Χιτ, εξασφαλίζοντας παράλληλα την πρώτη θέση στην ανατολική περιφέρεια του ΝΒΑ.

Και παρά το γεγονός ότι η επιθετική λειτουργία των “ελαφιών” βρίσκεται σε… καλό φεγγάρι, η εξ΄ ίσου καλή αμυντική λειτουργία, είναι αυτή που φέρνει τις νίκες. Όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής της ομάδας από το Μιλγουόκι, Μάικ Μπουντενχόλζερ: “Σε συνολικό επίπεδο, η προσοχή μας στις λεπτομέρειες αυτού του τομέα, ήταν καλύτερη”.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην δεύτερη περίοδο, οι Χιτ προηγήθηκαν ακόμη και με διαφορά 23 πόντων, όμως η άμυνα και φυσικά ο εξαιρετικός Αντετοκούνμπο, ανέτρεψαν τα δεδομένα. Ο Ελληνας άσος, είχε ακόιμη 12 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, ενώ από τους ηττημένους, ξεχώρισε ο Ρόμπινσον με 21 πόντους.

Πηγή: newsit.gr