Παναθηναϊκός: Τέσσερις παίκτες ενημερώθηκαν πως φεύγουν, έκπληξη με Κολοβέτσιο – Κολοβό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 12:49 Παναθηναϊκός: Τέσσερις παίκτες ενημερώθηκαν πως φεύγουν, έκπληξη με Κολοβέτσιο – Κολοβό

Στόχος στο «τριφύλλι» είναι να μειωθεί ο αριθμός των παικτών στο ρόστερ.

Ο Ντάνι Πογιάτος έχει αναλάβει εδώ και κάποιες ημέρες επίσημα τα καθήκοντά του ως προπονητής του Παναθηναϊκού, με τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο να συνεχίζεται. Στο πλαίσιο αυτό, γίνονται γνωστά και τα ονόματα των παικτών που δεν υπολογίζονται στα πλάνα του προπονητή.

Ο Ισπανός προπονητής έκανε γνωστό ποιοι παίκτες «κόβονται» και για δύο ονόματα, ειδικά για ένα, προκλήθηκε έκπληξη. Ο λόγος για τους Δημήτρη Κολοβέτσιο, κυρίως, αλλά και Δημήτρη Κολοβό, που βρίσκονται στην ίδια λίστα με τους Ούφε Μπεκ και Κώστα Κότσαρη. Όλοι τους θα προπονούνται σε ξεχωριστό γκρουπ μέχρι να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Στο ίδιο γκρουπ θα γυμνάζονται και οι Μολό, Φάουστο, Χατζάρας και Δημητρούλας.

Πάντως, στις περιπτώσεις των Κολοβέτσιου και του Κολοβού πρόκειται για κάτι που δεν το περίμενε κανείς. Και οι δύο παίκτες είχαν χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα και αποτελούσαν μέρος του rotation έστω κι αν -τουλάχιστον στην περίπτωση του δεύτερου- δεν είχε κάνει καλές εμφανίσεις.

Υπενθυμίζεται ότι, το ρόστερ του «τριφυλλιού» έχει 39 παίκτες και φυσικά θα μειωθεί αρκετά ακόμη αυτός ο αριθμός...

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση