Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσημο! Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Κατσίβελη – “Χαρούμενος που επέστρεψα”

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 18:01 Επίσημο! Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Κατσίβελη – “Χαρούμενος που επέστρεψα” ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Στην ΑΕΚ επέστρεψε ο Δημήτρης Κατσίβελης με την “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ να ανακοινώνει πως ο Έλληνας γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ως το καλοκαίρι του 2021. 

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-21. Ο έμπειρος γκαρντ θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας, στη δεύτερη θητεία του στην ΑΕΚ, μετά τη σεζόν 2015-16.

Την περυσινή αγωνιστική περίοδο, ο Κατσίβελης είχε μέσο όρο σε 15 αναμετρήσεις στο EuroCup με τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών 3,7 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ, ενώ στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών μέτρησε 6,5 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ σε 18 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι επιστρέφει στη «Βασίλισσα» ο Δημήτρης Κατσίβελης (28 χρ., 1μ98).

Ο διεθνής γκαρντ υπέγραψε σήμερα (08/08) συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021. Ο Δημήτρης είχε φορέσει τη φανέλα της «Βασίλισσας» και την περίοδο 2015-2016.

Ο παίκτης από την πλευρά; του δήλωσε αμέσως μετά τη επισημοποίηση της συμφωνίας: “Είμαι χαρούμενος, που επιστρέφω στην ΑΕΚ, σ΄ ένα γνώριμο περιβάλλον, με ανθρώπους, που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Ανυπομονώ να βρεθώ ξανά στο γήπεδο. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα, που διεκδικεί τίτλους σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει. Είναι μεγάλο κίνητρο για έναν παίκτη να ζει, να προπονείται, ν’ αγωνίζεται γι’ αυτό το σκοπό», είπε αρχικά ο Κατσίβελης σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης, προσθέτοντας: «Ανυπομονώ να παίξω σε γεμάτο από κόσμο γήπεδο, αλλά δυστυχώς ζούμε ξεκάθαρα πρωτόγνωρες στιγμές, και όχι μόνο στον αθλητισμό. Προφανώς η υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Αυτό είναι αυτονόητο. Εύχομαι να μη χρειαστεί, αλλά σε οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα παρουσιαστεί, οφείλουμε να προσαρμοστούμε και να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά”.

Πηγή:newsit.gr