ΑΕΚ: Τουρκικά σενάρια που βάζουν… φωτιά! “Η Φενέρμπαχτσε θέλει τον Λιβάγια”

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 18:01 ΑΕΚ: Τουρκικά σενάρια που βάζουν… φωτιά! “Η Φενέρμπαχτσε θέλει τον Λιβάγια”

Η ΑΕΚ αναμένεται να δεχτεί πρόταση από την Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Διακαή πόθο του προέδρους της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, αποτελεί ο άσος της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια, με τους ιθύνοντες της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, να βλέπουμε στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του θρυλικού επιθετικού του συλλόγου, Άλεξ, που αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας από το 2004 έως το 2012.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τουρκική ιστοσελίδα, fotospor.com, o Κροάτης επιθετικός αποτελεί στόχο πολλών ομάδων της Τουρκίας, αλλά η Φενέρμπαχτσε είναι αυτή που ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ.

“Υπάρχουν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά και τούρκικες που θέλουν τον 26χρονο Κροάτη. Δυο από αυτές είναι η πρωταθλήτρια Μπασακσεχίρ και η Τράμπζονσπορ! Η πρώτη δελεάζει τον παίκτη με τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η δεύτερη του έχει κάνει μια φιλόδοξη προσφορά! Ωστόσο, ο Λιβάγια μπορεί να είναι κοντά στη Φενέρ, στην οποία βλέπει και καλύτερους οικονομικούς όρους και μακροπρόθεσμη επιτυχία. Επιπλέον και το πιο σημαντικό ο Λιβάγια θέλει να πάει σε μία ομάδα με παθιασμένο κοινό”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, αλλά από την Ένωση δεν επιβεβαιώνεται κάτι μέχρι στιγμής.

 

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση