Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπουλούτ για Λιβάγια: “Καλύτερα να πάρουμε αυτόν από τον Μπακασέτα! Θα τον πουλήσουμε 20 εκατ.”

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 13:53 Μπουλούτ για Λιβάγια: “Καλύτερα να πάρουμε αυτόν από τον Μπακασέτα! Θα τον πουλήσουμε 20 εκατ.”

Ο νέος προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ερόλ Μπουλούτ, δήλωσε πως θα ήθελε να αποκτηθεί ο Μάρκο Λιβάγια, αφού εκτός όλων των άλλων που μπορεί να προσφέρει έχει προοπτική να πωληθεί για πολλά εκατομμύρια στο μέλλον. 

Την επιθυμία του να δει τον Μάρκο Λιβάγια με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε εξέφρασε ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Ερόλ Μπουλούτ. Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού -μεταξύ άλλων- μιλώντας στην “fotospor” παραδέχθηκε ότι θα ήθελε πολύ τον Λιβάγια στην ομάδα του και προσέθεσε πως θα τον προτιμούσε από τον Τάσο Μπακασέτα, που επίσης ακούγεται για την Φενέρμπαχτσε, ενώ στάθηκε και στα χρήματα που μπορεί να φέρει μία μελλοντική πώληση του Κροτη άσου.

“Νομίζω θα είναι πολύ χρήσιμο αν καταφέρουμε να τον πάρουμε. Ακόμα καλύτερα από τον Μπακασέτα. Έχει παίξει για μεγαλύτερες ομάδες στην καριέρα του. Ίσως είναι παίκτης που μπορεί να μας κάνει να λάμψουμε την επόμενη χρονιά και να τον στείλουμε για 15-20 εκατ. ευρώ στην Ευρώπη” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπουλούτ.

πηγή: newsit.gr