Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απευθείας στους ομίλους του Champions League: Η απίθανη ιστορία της πιο τυχερής ομάδας στην Ευρώπη!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 11:18 Απευθείας στους ομίλους του Champions League: Η απίθανη ιστορία της πιο τυχερής ομάδας στην Ευρώπη!

Η γαλλική Ρεν είναι πιθανότατα η πιο τυχερή ομάδα στην Ευρώπη, αφού θα βρεθεί στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της, μέσα από μία απίθανη αλληλουχία γεγονότων.

Αρχικά, η ομάδα της Βρετάνης εκμεταλλεύτηκε την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος στη Γαλλία, η οποία και την βρήκε στην 3η θέση της Ligue 1, μόλις ένα βαθμό πάνω από τη Λιλ και με 10 αγωνιστικές να απομένουν κανονικά για το φινάλε.

Εξασφάλισε έτσι ένα “εισιτήριο” για το Champions League, όπου και θα έπαιρνε θέση στον τρίτο προκριματικό γύρο, ως η τρίτη ομάδα από τη Γαλλία, πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μαρσέιγ.

Τελικά όμως κατάφερε να αποφύγει αμφότερους, αφού θα πάρει τη θέση του νικητή του Europa League, αφού και οι τέσσερις ομάδες (Ιντερ, Σεβίλη, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαχτάρ Ντόνετσκ) που προκρίθηκαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης, έχουν ήδη προκριθεί στο Champions League, μέσω πρωταθλήματος.

Είναι λοιπόν η πιο τυχερή ομάδα στην Ευρώπη ή όχι;

πηγή: newsit.gr