Εκτύπωση αυτής της σελίδας

“Δεν έχουν θέση στο NBA πράξεις σαν του Αντετοκούνμπο” είπε ο προπονητής των Γουίζαρντς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 16:01 “Δεν έχουν θέση στο NBA πράξεις σαν του Αντετοκούνμπο” είπε ο προπονητής των Γουίζαρντς ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής στο NBA, με την κουτουλιά του σε παίκτη της Ουάσινγκτον κι ο προπονητής των Γουίζαρντς σχολίασε το γεγονός, υποστηρίζοντας ότι ο αθλητής του δεν έκανε τίποτα για να προκαλέσει αυτή την αντίδραση.

Παρόλα αυτά επισήμανε ότι σέβεται τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ προανήγγειλε ποινή… χάδι για τον “Greek Freak”, αφού δεν θα του στερήσει τη συμμετοχής από κανένα παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς στα play off  του NBA.

Οι δηλώσεις για τον Αντετοκούνμπο

«Ο Μο πήγε να πάρει επιθετικό φάουλ, αυτό έπρεπε να κάνει. Να μπει μπροστά του και να τον αναγκάσει να σουτάρει, όχι να φτάσει στο καλάθι. Λίγα δευτερόλεπτα μετά του έριξε κουτουλιά. Δεν υπάρχει θέση στο ΝΒΑ για τέτοιες πράξεις.

Είναι ατυχές πως το έκανε ο Γιάννης, γιατί τον σέβομαι πολύ. Είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στη λίγκα, αλλά έκανε κάτι που δεν έπρεπε και σίγουρα το ΝΒΑ θα το εξετάσει και θα πάρει μια απόφαση. Ευτυχώς για τους Μπακς δεν ήταν ένα παιχνίδι playoffs, γιατί πιστεύω πως θα χάσει 1-2 παιχνίδια», ανέφερε ο Σκοτ Μπρουκς.

Πηγή: Newsit.gr