Ο κορωνοϊός “άλωσε” την Αθλέτικ Μπιλμπάο! Έξι κρούσματα στους Βάσκους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 18:08 Ο κορωνοϊός “άλωσε” την Αθλέτικ Μπιλμπάο! Έξι κρούσματα στους Βάσκους

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο εντόπισε έξι κρούσματα κορωνοϊού στο εσωτερικό της με αποτέλεσμα πλέον να επηρεάζεται και η προετοιμασία της ομάδας, που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 14 Αυγούστου.

Έξι κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν μεταξύ των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου και του προσωπικού υποστήριξης της Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπως γνωστοποίησε σήμερα (12/8) ο σύλλογος από τη χώρα των Βάσκων.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, όλοι οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό υποστήριξης του συλλόγου υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορωνοϊό και πως “μεταξύ των αποτελεσμάτων, έξι ήταν θετικά. Ειδοποιήθηκαν άμεσα οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές. Τα άτομα που βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό έχουν απομονωθεί στα σπίτια τους και θα υποβληθούν σε νέο τεστ την επόμενη εβδομάδα”.

Και η ανακοίνωση της Αθλέτικ Μπιλμπάο καταλήγει: “Σύμφωνα με τις οδηγίες που καθορίζει η LaLiga, οι προπονήσεις -η πρώτη από τις οποίες είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Πέμπτης- θα αρχίσουν με ατομικές ασκήσεις. Επιπρόσθετα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, όλοι αυτοί που βρέθηκαν αρνητικοί θα υποβληθούν σε νέο έλεγχο την Παρασκευή 14 Αυγούστου.”

Πηγή: NewsIt

Προσαρμοσμένη αναζήτηση