Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παναθηναϊκός: Δίνει 1.000.000 ευρώ η Λεγανές για τον Καρλίτος – Αλάνιασπορ για Μακέντα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 11:20 Παναθηναϊκός: Δίνει 1.000.000 ευρώ η Λεγανές για τον Καρλίτος – Αλάνιασπορ για Μακέντα ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Πρόταση για τον Καρλίτος δέχτηκε ο Παναθηναϊκός, αφού η Λεγανές προσέφερε ένα εκατ. ευρώ στους “πράσινους” για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού. Την ίδια ώρα φαίνεται πως η Αλάνιασπορ μπαίνει στο… κόλπο διεκδίκησης του Φεντερίκο Μακέντα. 

Ζήτηση έχουν οι επιθετικοί του Παναθηναϊκού, καθώς ενδιαφερόμενες ομάδες του εξωτερικού “χτυπάνε” συνεχώς την πόρτα των “πρασίνων” με τελευταία περίπτωση αυτή τη Λεγανές. Η Ισπανική ομάδα, που φέτος υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία, δείχνει διατεθειμένη να προσφέρει ακόμα και ένα εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσει τον 30χρονο Ισπανό επιθετικό, σύμφωνα με όσα αναφέρει ανάρτηση λογαριασμού στο Twitter που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της ομάδας.

“Η «Λέγκα» έχει καταθέσει προσφορά στον Παναθηναϊκό για τον επιθετικό Καρλίτος Λόπες. Ο πρώην άσος της Βιγιαρεάλ Β αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Πολωνίας για δύο χρόνια. Το κόστος της μετακίνησης θα μπορούσε να είναι περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ, αλλά όλα είναι υπό διαπραγμάτευση”. αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση, αν και η υπόθεση είναι δύσκολη καθώς ο Καρλίτος υπολογίζεται κανονικά από τον Πογιάτος για τη νέα σεζόν.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με σημερινό (13/8) δημοσίευμα του Sportime, η Αλάνιασπορ μπαίνει… σφήνα στην προσπάθεια του Ερυθρού αστέρα να αποκτήσει τον Φεντερίκο Μακέντα. Συγκεκριμένα, χωρίς να αναφέρονται λεπτομέρειες όσον αφορά το ύψος της πρότασης, αναφέρεται πως οι τούρκοι έχουν κάνει υψηλότερη πρόταση από την σερβική ομάδα για τον 29χρονο Ιταλό επιθετικό και οι “πράσινοι” αν δεν μπορέσουν να τον κρατήσουν θα προτιμούσαν ο παίκτης να επιλέξει να γίνει συμπαίκτης των Μπακασέτα, Σιώπη και Τζαβέλλα από το να πάει Βελιγράδι.

Πηγή: newsit.gr