Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ινσούα και με τη… βούλα στην ΑΕΚ! “Έγινε αυτό που ήθελα” (video)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 23:45 Ο Ινσούα και με τη… βούλα στην ΑΕΚ! “Έγινε αυτό που ήθελα” (video) facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL

Λίγο καιρό αφού αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, ο Εμάνουελ Ινσούα είπε το μεγάλο “ναι” στην ΑΕΚ και θα φορά για τα επόμενα τρία χρόνια τα κιτρινόμαυρα της Ένωσης.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενισχύθηκε στα αριστερά της αμυντικής της γραμμής, ανακοινώνοντας την Πέμπτη (13.08.2020) την απόκτηση του Εμάνουελ Ινσούα.

Το συγκεκριμένο deal παραλίγο να… ναυαγήσει, αλλά τελικά ο 29χρονος Αργεντινός μπακ είπε το “ναι” στην ΑΕΚ, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο, πήγε στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση.

Ο Ινσούα θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 22 στην πλάτη και θα κερδίσει συνολικά περίπου 1,2 εκατ. ευρώ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, ο Εμάνουελ Ινσούα χαρακτήρισε την Ένωση ομάδα κορυφής και τόνισε πως ήθελε να γίνει αυτή η μετεγγραφή, για να φτάσουν μαζί στην κατάκτηση πολλών τροπαίων.

«Εγινε αυτό που ήθελα. Η ΑΕΚ είναι ομάδα που παίζει πάντα για την κορυφή και ήθελα να έρθω σε αυτό το κλαμπ γιατί με τη φανέλα της ελπίζω ότι θα κατακτήσω πολλούς τίτλους», ήταν τα λόγια του Αργεντινού αμυντικού.