Ολυμπιακός: Η Φλαμένγκο ανακοίνωσε τον Ραφίνια στους ερυθρόλευκους

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 19:52 Ολυμπιακός: Η Φλαμένγκο ανακοίνωσε τον Ραφίνια στους ερυθρόλευκους

Η Φλαμένγκο ανακοίνωσε τον Ραφίνια στον Ολυμπιακό! Ο 35χρονος Βραζιλιάνος θα φορά τα ερυθρόλευκα για τις δύο επόμενες σεζόν.

Από τα πλέον επίσημα χείλη της Φλαμένγκο έγινε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής (14/8) ότι ο Ραφίνια αποτελεί παρελθόν από τη βραζιλιάνικη ομάδα, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού για διετές συμβόλαιο.

"Σχετικά με τον Ραφίνια. Έλαβε μια πρόταση από την Ελλάδα, είπε στον ατζέντη του ότι θα αποδεχθεί την πρόταση. Η Φλαμένγκο λυπάται, δεν ήθελε να χάσει τον παίκτη. Βοήθησε πολύ την ομάδα και γι' αυτά που κατακτήσαμε.

Έλαβε μια πρόταση για δύο χρόνια, να παίζει μέχρι τα 37. Επέλεξε να φύγει από την Φλαμένγκο γιατί είχε αυτήν την πρόταση. Υπήρχε αυτή η ρήτρα. Εάν έφθανε πρόταση από την Ευρώπη, θα μπορούσε να επιστρέψει όποτε ήθελε. Ο ίδιος ήθελε να φύγει. Ο Ραφίνια από τις 15:30 (ώρα Βραζιλίας) όταν και πετάμε για την Κουριτίμπα, δεν ανήκει στην ομάδα".

Λίγο αργότερα ήλθε και η ανακοίνωση της βραζιλιάνικης ομάδας από τους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media. "Η Φλαμένγκο ενημερώνει ότι ο Ραφίνια συμφώνησε για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό".

πηγή: News247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση