Αυτός είναι ο λόγος που ο Μέσι φεύγει από την Μπαρτσελόνα!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 12:05 Αυτός είναι ο λόγος που ο Μέσι φεύγει από την Μπαρτσελόνα!

Ο Λιονέλ Μέσι σκεφτόταν εδώ κι αρκετό καιρό να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα κι όπως όλα δείχνουν πήρε την οριστική του απόφαση, μετά τη συνάντηση που είχε με τον νέο προπονητή της ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μόνο ευχαριστημένος δεν έμεινε από τα όσα άκουσε από τον Κούμαν, ο οποίος όχι μόνο δεν το έπεισε να παραμείνει στην ομάδα, αλλά τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου.

Ο Μέσι εξέφρασε στον Ολλανδό προπονητή τις σκέψεις αποχώρησης, με τον Κούμαν να μην δείχνει διάθεση να του κάνει κανένα χατήρι. Το αντίθετο, μάλιστα.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Κούμαν είπε στον Μέσι ότι στη δική του Μπαρτσελόνα δεν θα υπάρχουν προνόμια για κανέναν.

«Τα προνόμια που είχες δεν θα τα έχεις πια. Πρέπει να παίζεις για την ομάδα και να βάζεις αυτήν πάνω από όλα. Θα είμαι αυστηρός σε αυτό το θέμα. Πρέπει να σκεφτείς την ομάδα», φέρεται να είπε ο Κούμαν, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα «Ole» της Αργεντινής.

Τα λόγια αυτά του Κούμαν σε συνδυασμό με τον τρόπο (τηλεφωνική επικοινωνία μόλις ενός λεπτού) που ο Ολλανδός τεχνικός ανακοίνωσε στον Λουίς Σουάρες πως δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν, ήταν οι βασικοί λόγοι που ο Μέσι πήρε οριστικά την απόφαση να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση