Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης: “Κανονιά” ανόδου για την “ελαφρά ταξιαρχία” στα Πηγάδια (video)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 22:39 Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης: “Κανονιά” ανόδου για την “ελαφρά ταξιαρχία” στα Πηγάδια (video)

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε σπουδαίο διπλό στα Πηγάδια, με 0-1, στον πρώτο αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη Superleague και απέκτησε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στη Ριζούπολη το ερχόμενο Σάββατο (29/8).

Σε ένα ματς που ο φιλοξενούμενος Απόλλωνας ήταν αυτός που θύμισε ομάδα Superleague, το τελικό 0-1 μοιάζει τιμητικό για την Ξάνθη, που πάει πλέον στη Ριζούπολη το Σάββατο (29/8) ώστε να δώσει “μάχη” για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν ποτέ από τους Ακρίτες, οι οποίοι στο ματς της σεζόν εμφανίστηκαν απογοητευτικοί, με το γεγονός ότι αγωνίστηκαν με πληθώρα παικτών από την ομάδα Κ-19 να παίζει φυσικά το ρόλο του. Ο Μπέντο σταμάτησε τον Πατράλη στο 3ο λεπτό, αλλά και τον Κολ στο 45’+2′, με το 0-0 να μένει στο ημίχρονο.

Στο 53′ ο Ιωαννίδης σημάδεψε το δεξί δοκάρι με καρφωτή κεφαλιά, αλλά τελικά ο Μπεντινέλι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 67′ άνοιξε το σκορ και “λύτρωσε” τους “κυανόλευκους”, οι οποίοι διατήρησαν τον έλεγχο και μετά το γκολ, έχοντας προϋποθέσεις να διευρύνουν τη νίκη τους, αλλά στάθηκαν επιπόλαιοι στην τελική πάσα, παίρνοντας ωστόσο μεγάλο προβάδισμα για την άνοδο στη Superleague.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ξάνθη (Καραγεωργίου): Μπέντο, Τενεκές, Φασίδη, Θυμιάνης, Λεωντσάκος, Ισσακίδης (86’ Παπαδόπουλος), Κοτόπουλος (74’ Αραμπατζής), Φασίδης, Τσιτσεκίδης (86’ Αδαμίδης), Τσιλιγγίρης (59’ Τσιπούρας), Χασάνογλου

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Λαγός, Μπεντινέλι (88’ Καραγκούνης), Βάρκας, Ρώσση, Τσαμπούρης, Πατράλης, Βιτλής, Μπλάζιτς, Κολ, Ιωαννίδης

πηγή: newsit.gr