“Τρομακτική” πρόταση της Σίτι για Μέσι! 100 εκατομμύρια και 3 παίκτες προσφέρουν οι “πολίτες”

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020 21:44 “Τρομακτική” πρόταση της Σίτι για Μέσι! 100 εκατομμύρια και 3 παίκτες προσφέρουν οι “πολίτες” ΦΩΤΟ Reuters

Έτοιμη να τινάξει τη… μπάνκα στον αέρα είναι η Μάντσεστερ Σίτι προκειμένου να ντύσει στα “γαλάζια” τον Λιονέλ Μέσι, αφού φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει στην Μπαρτσελόνα 100 εκατ. ευρώ συν έμψυχα ανταλλάγματα.

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας “Sport” έφερε στο φως την προσφορά που ετοιμάζεται να κάνει η Μάντσεστερ Σίτι στην Μπαρτσελόνα, προκειμένου να αποσπάσει την θετική απάντηση και να κάνει δικό της τον Λιονέλ Μέσι. 

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η αγγλική ομάδα δεν μπορεί να ανέβει μεν πάνω από τα 100 εκατ. ευρώ, καθώς δεν θέλει να έχει πρόβλημα (ξανά) με το Financial Fair Play της UEFA, αλλά εκτός των χρημάτων είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει και τρεις παίκτες στην Μπαρτσελόνα που βρίσκεται σε φάση αναδόμησης του ρόστερ της.

Συγκεκριμένα η Σίτι παρουσιάζεται έτοιμη να προσφέρει στους “μπλαουγκράνα” τον Πορτογάλο μέσο Μπερνάρντο Σίλβα, τον Βραζιλιάνο επιθετικό Γκαμπριέλ Ζεσούς και τον Ισπανό αμυντικό Έρικ Γκαρθία συν τα 100 εκατομμύρια, με τις διαπραγματεύσεις να αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες και τη στάση των Καταλανών να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Πηγή:newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση