Συγκινητικές αφιερώσεις από Χάμιλτον και Ομπαμεγιάνγκ για τον “Black Panther”

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020 20:41 Συγκινητικές αφιερώσεις από Χάμιλτον και Ομπαμεγιάνγκ για τον “Black Panther” Φωτογραφία: Reuters

Παγκόσμια θλίψη επικρατεί και στον χώρο του αθλητισμού για τον θάνατο του 43χρονου ηθοποιού Chadwick Boseman, ο οποίος ενσάρκωσε τον ρόλο του “Black Panther”. Λιούις Χάμιλτον και Πιερ Ομπαμεγιάνγκ απέτισαν μάλιστα το δικό τους φόρο τιμής στον αδικοχαμένο ηθοποιό.

Η σημερινή pole position στο Σπα, που επέκτεινε το ρεκόρ του Λιούις Χάμιλτον σε 93 στην καριέρα του, αφιερώθηκε στον αστέρα του Χόλιγουντ “Black Panther”, Τσάντγουΐκ Μπόουζμαν, ο οποίος πέθανε από καρκίνο του εντέρου την Παρασκευή (28/08) στα 43 του χρόνια. 

“Ξύπνησα και διάβασα τα πιο στενάχωρα νέα. Ήθελα να βγω εκεί έξω και να οδηγήσω, να αγγίξω την τελειότητα για εκείνον και για όσα έκανε για εμάς” ήταν τα λόγια του φανερά συγκινημένου Χάμιλτον, που μετά την επιτυχία έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση του ήρωα που ενσάρκωσε ο ηθοποιός στην ταινία. 

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Πιερ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος πανηγύρισε με τον ίδιο τρόπο αφού άνοιξε το σκορ στον τελικό του Charity Shiel κόντρα στην Άρσεναλ στο Γουέμπλει. 

 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση