Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολυμπιακός: Η “A Bola” βλέπει στα “ερυθρόλευκα” τον Πέπε – Στην Πόρτο ο Ζαϊντού

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020 17:45 Ολυμπιακός: Η “A Bola” βλέπει στα “ερυθρόλευκα” τον Πέπε – Στην Πόρτο ο Ζαϊντού

“Κλεισμένο” από τον Ολυμπιακό παρουσιάζει η πορτογαλική εφημερίδα “A Bola” τον Πέπε, αποκαλύπτοντας ότι χρειάστηκε η… βοήθεια της Μπενφίκα για να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες προέκυψαν στην μετεγγραφή. Παράλληλα γίνεται λόγος για τον έτερο μετεγγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, Ζαϊντού, ο οποίος πρέπει να θεωρείται πλέον παίκτης της Πόρτο. 

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο κοντά στην απόκτηση υπογραφή του 23χρονου Πορτογάλου μέσου της Βιτόρια Γκιμαράες, Πέδρο Φιλίπε Φιγκειρέδο Ροντρίγκες, γνωστός ως Πέπε, με τη “πολύτιμη βοήθεια” της Μπενφίκα.
Αυτό αναφέρει σήμερα η εφημερίδα της Πορτογαλίας, σημειώνοντας ότι η ομάδα της Λισαβόνας που μοιράζεται τα οικονομικά δικαιώματα του παίκτη.

Σύμφωνα με την A Bola “τις τελευταίες ημέρες, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των τριών μερών έχουν εντατικοποιηθεί, και πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Βιτόρια, Μιγκέλ Πίντο Λισμπόα, δεν ήταν πολύ ευέλικτος για να μειώσει το όριο των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ που απαιτούσε για να προχωρήσει στην μεταγραφή. Η Μπενφίκα ήταν, επομένως, εκείνη που έδειχνε την πρόθεση να αποδεχτεί μείωση που να αγγίζει το 50%”.

Στην “A Bola” αναφέρεται επίσης ότι από ιατρικές εξετάσεις στην Πόρτο περνάει ο αμυντικός της Σάντα Κλάρα, Ζαϊντου, παίκτης που σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδιαφερόταν ο Ολυμπιακός.  Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι “ο 23χρονος οπισθοφύλακας, θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας πέντε χρόνων και θα κοστίσει στην Πόρτο τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο θα καταβληθεί σε δύο δόσεις”. Υπογραμμίζεται επίσης ότι η απόκτησή του αποτελούσε προτεραιότητα για τον προπονητή της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Πηγη: newsit.gr