Εκπληξη Γκουαρντιόλα σε Μέσι: "Μείνε στην Μπαρτσελόνα"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 14:13 Εκπληξη Γκουαρντιόλα σε Μέσι: "Μείνε στην Μπαρτσελόνα" (φωτο Reuters)

Ο Γκουαρντιόλα παροτρύνει το Μέσι να μείνει στη Μπαρτσελόνα σύμφωνα με δημοσίευμα ισπανικής εφημερίδας

Όσο και αν αποτελεί διακαή πόθο του, ο Πεπ Γκουαρντιόλα παρότρυνε τον Λιονέλ Μέσι να παραμείνει στην Μπαρτελόνα και να ολοκληρώσει την καριέρα του εκεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Mundo Deportivo".

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα εμφανίζεται διατεθειμένη να δώσει "γη και ύδωρ" για την απόκτηση του κατά γενική ομολογία καλύτερου ποδοσφαιριστή του πλανήτη, στο πιο καυτό μεταγραφικό σήριαλ της φετινής σεζόν.

Ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, οι δύο άντρες είχαν πολύωρη τηλεφωνική συζήτηση στην οποία ο Καταλανός τεχνικός συμβούλεψε το Λιονέλ Μέσι να παραμείνει στους "Μπλαουγκράνα"¨και να ολοκληρώσει την καριέρα του εκεί.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Γκουαρντιόλα φέρεται να ενημέρωσε τον Μέσι πως όσο και αν επιθυμεί την ένταξη του Μέσι στο δυναμικό της Σίτι, το Financial Fair Play αποτελεί ακόμα ένα μεγάλο εμπόδιο που δύσκολα θα ξεπεραστεί.

Πέρα όμως από τους οικονομικούς περιορισμούς, ο Γκουαρντιόλα φαίνεται πως έβαλε μπροστά τη μεγάλη του αγάπη για την Μπαρτσελόνα και κάλεσε τον Μέσι να παραμείνει στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Υπενθυμίζουμε πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι διατεθειμένη να απλώσει χρυσάφι στα πόδια του Αργεντίνου, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για πρόταση ύψους 750 εκατ. ευρώ.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση