Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Europa League: Με Σεν Γκάλεν κληρώθηκε η ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 15:13 Europa League: Με Σεν Γκάλεν κληρώθηκε η ΑΕΚ (φωτο Intime)

Την ελβετική Σεν Γκάλεν θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ για τα προκριματικά του Europa League.

Αντιμέτωπη με την ελβετική Σεν Γκάλεν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, έθεσε η κληρωτίδα την ΑΕΚ, συμπληρώνοντας έτσι τους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Ένωση θα αντιμετωπίσει την Σεν Γκάλεν σε μονό παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί στις 24 Σεπτεμβρίου στην Ελβετία. Για το Europa League επίσης, Άρης και ΟΦΗ θα τεθούν αντιμέτωποι με την Κόλος Κοβάλιβκα και με τον Απόλλωνα Λεμεσού, αντίστοιχα.

Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός κληρώθηκε να αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ομόνοια - Ερυθρός Αστέρας για τα play off του Champions League ενώ ο ΠΑΟΚ θα βρει απέναντί του στον 2ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης την Μπενφίκα.

Η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 17η θέση της βαθμολογίας της Uefa, έχοντας εξασφαλισμένα 18 ευρωπαϊκά παιχνίδια, δεδομένο που δίνει περισσότερες πιθανότητες στην Ελλάδα να κρατήσει την 17 θέση.

Η 17 θέση της βαθμολογίας της UEFA σημαίνει ότι τη σεζόν 2021-2022 ο πρωταθλητής θα αγωνίζεται στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League ενώ ο δεύτερος, ο τρίτος και ο Κυπελλούχος θα αγωνίζονται αυτόματα στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Πηγή: thetoc.gr