"Βόμβα" στο NBA: Ο Τρέβορ Αρίζα κατηγορείται ότι κακοποίησε τον ανήλικο γιο του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 14:30 "Βόμβα" στο NBA: Ο Τρέβορ Αρίζα κατηγορείται ότι κακοποίησε τον ανήλικο γιο του

Σαν βόμβα έσκασε στον κόσμο του NBA, η είδηση ότι ο παίκτης των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Τρέβορ Αρίζα, κατηγορείται ότι κακοποίησε τον 12χρονο γιό του, σύμφωνα με όσα αναφέρει το TMZ Sports.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τοην κακοποίηση κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού και πρώην σύζυγος του Αρίζα, Λάνα Άλεν, με την οποία βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού.

Ο 35χρονος παίκτης των Μπλέιζερς, κατηγορείται ότι χτύπησε τον 12χρονο γιο του στο χέρι και τον ώμο και πως τον έπιασε από το λαιμό. Σύμφωνα με τη μητέρα του παιδιού αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Από την πλευρά του, ο Αρίζα, υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες δεν είναι αληθείς και πως σκοπός της Λάνα Άλεν, είναι να του αφαιρέσει το δικαίωμα να βλέπει και να περνάει χρόνο με το παιδί του.

Μετά την καταγγελία επιβλήθηκαν στον Αρίζα περιοριστικά μέτρα σύμφωνα με τα οποία δεν θα μπορεί να πλησιάσει τον 12χρονο γιο του, μια εντολή που θα ισχύει μέχρι την 1η Οκτώβρη, όταν και θα εξεταστεί η υπόθεση.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση