Νέα "βόμβα" από Μέσι: "Δεν ισχύει η ρήτρα των 700 εκατομμυρίων ευρώ" (pic)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 16:23 Νέα "βόμβα" από Μέσι: "Δεν ισχύει η ρήτρα των 700 εκατομμυρίων ευρώ" (pic)

Νέα “βόμβα” στην υπόθεση του Λέο Μέσι, με την πλευρά του Αργεντινού σούπερ σταρ να υποστηρίζει επίσημα, ότι δεν ισχύει η ρήτρα των 700 εκατομμυρίων ευρώ που τον “δένει” με την Μπαρτσελόνα και είναι ελεύθερος.

Μέσα από μία επίσημη ανακοίνωση, ο πατέρας του Μέσι “απάντησε” ουσιαστικά στην ενημέρωση που υπήρξε από την πλευρά της “La Liga”, ότι η ρήτρα του ποδοσφαιριστή με την Μπαρτσελόνα, βρίσκεται κανονικά σε ισχύ, παρά την παράταση στη σεζόν λόγω κορωνοϊού.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο αδερφός του Αργεντινού, Ροντρίγκο Μέσι, είχε σχετικό μίτινγκ με τους δικηγόρους του για το συγκεκριμένο ζήτημα, γεγονός που οδήγησε στην έκδοση της σχετικής ανακοίνωσης. «Είναι ξεκάθαρο πως έγινε λάθος από πλευράς Ομοσπονδίας και εξέτασε μονάχα τη μια πλευρά», σημειώνεται χαρακτηριστικά σε αυτή.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σε αυτή ο Μέσι δεν αναφέρει τίποτα για το μέλλον του, το οποίο και φερόταν να βρίσκεται τελικά για έναν ακόμη χρόνο στην Καταλονία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση