Γιαννούλης: “Μας επηρέασε το θέμα με τον Τσιμίκα γιατί είμαστε μία οικογένεια”

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020 20:06 Γιαννούλης: “Μας επηρέασε το θέμα με τον Τσιμίκα γιατί είμαστε μία οικογένεια”

Ο Δημήτρης Γιαννούλης, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με το Κόσοβο αύριο (6/9), δήλωσε πως το θέμα του κρούσματος κορονοϊού του Κώστα Τσιμίκα επηρέασε μεν την ομάδα, αλλά πρέπει να υπάρξει συγκέντρωση στον στόχο της νίκης. 

Η αποστολή της εθνικής ομάδας μεταβαίνει από τη Λιουμπλιάνα στην Πρίστινα για τον αυριανό αγώνα (6/9) με το Κόσοβο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του UEFA Nations League. Στόχος της εθνικής είναι να φτάσει στην πρώτη νίκη στη διοργάνωση, όπως δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στο θετικό κρούσμα του Κώστα Τσιμίκα, υποστηρίζοντας πως προκάλεσε μία μικρή αναστάτωση στην ομάδα:

“Σίγουρα μας επηρέασε το θέμα με τον Τσιμίκα γιατί είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια. Αλλά από την άλλη πρέπει να κοιτάμε τον στόχο μας. Η υπόθεση αυτή έφερε μια αναστάτωση, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

Για το αν ασκεί επιπλέον πίεση η ισοπαλία κόντρα στη Σλοβενία ο διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ τόνισε: “Όσον αφορά την ισοπαλία με τη Σλοβενία δεν μας ασκεί έξτρα πίεση. Κάναμε μια καλή εμφάνιση, μας έλειψε το γκολ, η καλή τελική προσπάθεια. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αν κερδίσουμε το παιχνίδι με το Κόσοβο, θα είμαστε κοντά στην πρώτη θέση”.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση