Ολυμπιακός: Ανταγωνισμός για Ροντρίγκεζ – Ενδιαφέρον για Τααράμπτ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2020 15:14 Ολυμπιακός: Ανταγωνισμός για Ροντρίγκεζ – Ενδιαφέρον για Τααράμπτ

Ανταγωνισμό φαίνεται πως έχει ο Ολυμπιακός για τον Γκάρι Ροντρίγκεζ και η περίπτωση μπορεί να δυσκολέψει αισθητά, ενώ ταυτόχρονα οι “ερυθρόλευκοι” εξετάζουν “ζεστά” την περίπτωση του Αντέλ Τααράμπτ.

Στο… κόλπο για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκεζ έχει μπει η Γαλατασαράι. Ο υποψήφιος στόχος του Ολυμπιακού για τα άκρα της επίθεσης φαίνεται πως ενδιαφέρει ιδιαίτερα την τουρκική ομάδα, η οποία εξάλλου είχε δαπανήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να τον αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ, αλλά παρά τις καλές του εμφανίσεις είχε δυσκολίες προσαρμογής και αποχώρησε καταλήγοντας στη Φενέρμπαχτσε από… καραμπόλα δανεισμού. 

Συνεπώς ο Ολυμπιακός κοιτάζει παράλληλα και άλλες περιπτώσεις που μπορούν να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της ομάδας, με τον Αντέλ Τααράμπτ της Μπενφίκα να είναι μία από αυτές.

Ο 31 ετών μεσοεπιθετικός, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις της επίθεσης μέχρι σέντερ φορ και δεκάρι ή στα πλάγια φέρεται να ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον ολυμπιακό σύμφωνα με όσα αναφέρει και το ιταλικό “tuttomercatoweb”. Ο Μαροκινός άσος, ο οποίος είναι 23 φορές διεθνής, ανήκει στην Μπενφίκα, αλλά έχει σημαντική καριέρα σε Τότεναμ, ΚΠΡ, Φούλαμ, Μίλαν και προσφάτως στην Τζένοα.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση