Έκκληση Τζόκοβιτς να σταματήσει η επίθεση στην επόπτρια που χτύπησε κατά λάθος: Δεν φταίει σε τίποτα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 15:11 Έκκληση Τζόκοβιτς να σταματήσει η επίθεση στην επόπτρια που χτύπησε κατά λάθος: Δεν φταίει σε τίποτα

Με νέο μήνυμα ζητάει από τους φαν του να σταματήσουν την διαδικτυακή επίθεση στην επόπτρια ο Νόβακ Τζόκοβιτς

Έκκληση στους φαν του, να σταματήσουν την διαδικτυακή επίθεση εναντίον της επόπτριας που χτύπησε στο US Open με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τη συνέχεια του τουρνούα, απηύθυνε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με νέο μήνυμα στα Social Media μετά τη χθεσινή "συγγνώμη" που "ανέβασε".

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο διάσημος τενίστας αφού ευχαρίστησε τους ακόλουθούς του για την υποστήριξη, ζήτησε να στηρίξουν την επόπτρια και να νοιαστούν για την επόπτρια που χτυπήθηκε από τον ίδιο. Μάλιστα όπως θα δείτε και εσείς, η ανάρτηση ξεκινά με το hashtag #NoleFam που είναι συντομογραφία της "οικογένειας Τζόκοβιτς", όπως αποκαλεί τους διαδικτυακούς φίλους και υποστηρικτές του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναφέρει συγκεκριμένα στο μήνυμά του:"Αγαπητό #NoleFam σας ευχαριστώ για τα θετικά μηνύματα στήριξης. Παρακαλώ να θυμάστε και την επόπτρια που χτυπήθηκε από τη μπάλα χθες βράδυ, η οποία χρειάζεται επίσης την υποστήριξή σας. Δεν φταίει σε τίποτα. Σας ζητάω να υποστηρίξετε και να σκεφτείτε και την ίδια. Κάτι τέτοιες στιγμές, μας κάνουν πιο δυνατούς. Ευρώπη σου έρχομαι".

Δείτε την ανάρτηση του 33χρονου Σέρβου.

"Ζητώ συγγνώμη από την επόπτρια, ήταν χωρίς πρόθεση"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα διεκδικήσει στο US Open τον 18ο τίτλο grand slam στην καριέρα, καθώς αποκλείστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του με default, όταν μετά από τρία break-points στο πρώτο σετ (6-5), πέταξε με δύναμη το μπαλάκι και αυτό κατέληξε στον λαιμό της επόπτριας γραμμής.

Ο Σέρβος τενίστας τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης, όπως προβλέπει ο κανονισμός. Με την επόπτρια γραμμής να πονά και να ακούγεται από τα μεγάφωνα, ακολούθησε μια δεκάλεπτη διαβούλευση ανάμεσα στον Τζόκοβιτς και στους υπεύθυνους του Αμερικανικού Όπεν.

1

Ο Σέρβος συνειδητοποίησε σύντομα πως δεν μπορούσε να αποφύγει τον αποκλεισμό, κατευθύνθηκε στον αντίπαλό του Πάμπλο Καρένιο-Μπούστα και σφίγγοντάς του το χέρι αποδέχτηκε τη μοίρα του και την πρώτη ήττα του μετά από 27 διαδοχικές νίκες.

"Αυτή όλη η κατάσταση με άφησε λυπημένο και κενό"

Ο 33χρονος Σέρβος τενίστας τόνισε ότι δεν είχε πρόθεση και ζήτησε μέσα από μήνυμα που δημοσίευσε στα social media συγγνώμη τόσο από την επόπτρια, όσο και από τη διοργάνωση, καθώς και από όσους προσέβαλε με τη συμπεριφορά του. Όπως υποστήριξε θα δουλέψει για να κάνει αυτό το πάθημα, μάθημα για τη συνέχεια.

"Αυτή όλη η κατάσταση με άφησε λυπημένο και κενό. Ενδιαφέρθηκα για την επόπτρια και δόξα τω Θεώ η επιτροπή του τουρνουά μου είπαν ότι είναι καλά. Λυπάμαι πολύ που της προκάλεσα πανικό. Αυτό ήταν χωρίς πρόθεση, ήταν τόσο λάθος. Δεν αποκαλύπτω το όνομά της σεβόμενος την ιδιωτικότητά της.

Όσο για τον αποκλεισμό, πρέπει να πάω πίσω και να δουλέψω με την απογοήτευσή μου, κάνοντας όλο αυτό ως μάθημα για την εξέλιξή μου ως παίκτη και άνθρωπο. Ζητώ συγγνώμη από το US Open και όλους όσους προσβλήθηκαν από τη συμπεριφορά μου. Είναι ευγνώμων στην ομάδα και την οικογένειά μου που αποτέλεσαν τον ακρογωνιαίο λίθο της στήριξής μου και στους φιλάθλους που πάντα ήταν εκεί μαζί μου. Σας ευχαριστώ και συγγνώμη", ήταν το περιεχόμενο αυτού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This whole situation has left me really sad and empty. I checked on the lines person and the tournament told me that thank God she is feeling ok. I‘m extremely sorry to have caused her such stress. So unintended. So wrong. I’m not disclosing her name to respect her privacy. As for the disqualification, I need to go back within and work on my disappointment and turn this all into a lesson for my growth and evolution as a player and human being. I apologize to the @usopen tournament and everyone associated for my behavior. I’m very grateful to my team and family for being my rock support, and my fans for always being there with me. Thank you and I’m so sorry. Cela ova situacija me čini zaista tužnim i praznim. Proverio sam kako se oseća linijski sudija, i prema informacijama koje sam dobio, oseća se dobro, hvala Bogu. Njeno ime ne mogu da otkrijem zbog očuvanja njene privatnosti. Jako mi je žao što sam joj naneo takav stres. Nije bilo namerno. Bilo je pogrešno. Želim da ovo neprijatno iskustvo, diskvalifikaciju sa turnira, pretvorim u važnu životnu lekciju, kako bih nastavio da rastem i razvijam se kao čovek, ali i teniser. Izvinjavam se organizatorima US Opena. Veoma sam zahvalan svom timu i porodici što mi pružaju snažnu podršku, kao i mojim navijačima jer su uvek uz mene. Hvala vam i žao mi je. Bio je ovo težak dan za sve.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Novak Djokovic (@djokernole) στις

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση