Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΟΚ: Σε καραντίνα ο Πασχαλάκης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 18:47 ΠΑΟΚ: Σε καραντίνα ο Πασχαλάκης

Έντονη είναι η ανησυχία στον ΠΑΟΚ, με αφορμή το κρούσμα κορωνοϊού που υπήρξε στην Εθνική, με τον Λημνιό. Στον δικέφαλο του Βορρά αποφάσισαν να βάλουν σε κατ’ οίκον περιορισμό τον Πασχαλάκη, αλλά και να υποβληθούν σε τεστ όλοι οι διεθνείς

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς έχει μπει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ λόγω και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Λάρισα στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι ποδοσφαιριστές σήμερα δούλεψαν πάνω στην τακτική, ενώ η προπόνηση ξεκίνησε με τρέξιμο, δρομικές κι ασκήσεις με λάστιχα, συνεχίστηκε με rondo, ενώ ακολούθησαν παιχνίδια με συγκεκριμένους στόχους όσον αφορά την επιθετική ανάπτυξη.

Σε κατ’ οίκον περιορισμό βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης λόγω της συγκατοίκησής του με τον Δημήτρη Λημνιό, που διαγνώστηκε με κορvnoϊό στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας. Ο διεθνής τερματοφύλακας ήταν αρνητικός στο τεστ που υποβλήθηκε, αλλά για προληπτικούς λόγους θα εξεταστεί ξανά το πρωί της Τετάρτης (9/9).

Οι Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Τζόλης , Ίνγκασον που επέστρεψαν από διεθνείς υποχρεώσεις έχοντας αρνητικό τεστ Covid 19 προπονήθηκαν ατομικά και θα υποβληθούν σε νέο τεστ – όπως και όλη η υπόλοιπη ομάδα βάσει πρωτοκόλλου τέλεσης αγώνων – την Τετάρτη (09.09).

Οι Μπαλογιάννης , Τσιγγάρας εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τεστ που έκαναν μετά την επιστροφή τους από την Εθνική Ελπίδων, προπονήθηκαν ατομικά σε διαφορετική ώρα απο την υπόλοιπη ομάδα.Την Τετάρτη (9/9) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία. Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.

πηγή: in.gr