Ολυμπιακός: Έρχεται ο Εμβιλά – Τι ισχύει για Ροντρίγκες και Ρέις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 10:29 Ολυμπιακός: Έρχεται ο Εμβιλά – Τι ισχύει για Ροντρίγκες και Ρέις

Έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Γιαν Εμβιλά είναι ο Ολυμπιακός, με τον Γάλλο μέσο να αναμένεται στην Ελλάδα την Παρασκευή (11/9).

Τις βαλίτσες του για την Αθήνα ετοιμάζει ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα την Παρασκευή (11/9), προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο 30χρονος Γάλλος μέσος, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Σεντ Ετιέν, έχει έρθει σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» και αύριο αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Εμβιλά θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, με τις απολαβές του να φτάνουν τα 1,6 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο.

“Εγκαταλείπει την περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός”

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Σαλίμ Μανάβ, ο Ολυμπιακός αποσύρει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες.

«Ο Ολυμπιακός εγκαταλείπει την περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος έπαιζε στην Φενερμπαχτσέ. Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής ήταν καθοριστική για την απόφαση της ελληνικής ομάδας να αποσυρθεί από την διεκδίκησή του» ανέφερε χαρακτηριστικά σε αυτή ο Τούρκος δημοσιογράφος.

Η περίπτωση του 30χρονου μεσοεπιθετικού είναι περίπλοκη, καθώς ο παίκτης είχε δοθεί δανεικός από την Αλ Ιτιχάντ στην Φενέρμπαχτσε για δύο χρόνια, με την συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων να είναι σε ισχύ παρά τα όσα διαρρέονται από την Τουρκία περί αποχώρησης του.

Πιέζει ο Ρέις

Ο Ματέους Ρέις πιέζει τη Ρίο Άβε, προκειμένου να τον αφήσει να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του 25χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ με την πορτογαλική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι κι από τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί, χωρίς η Ρίο Άβε να πάρει χρήματα.

Ωστόσο, οι Πορτογάλοι κρατούν σκληρή στάση στις διαπραγματεύσεις, γι’ αυτό και δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ρέις στον Ολυμπιακό.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση