ΠΑΟΚ – Μπενφίκα: Το promo-video του “δικεφάλου του Βορρά” – “Ας γράψουμε ιστορία”

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 15:45 ΠΑΟΚ – Μπενφίκα: Το promo-video του “δικεφάλου του Βορρά” – “Ας γράψουμε ιστορία”

Σύνθημα νίκης, και κατά συνέπεια πρόκρισης, στα Play Offs του Champions League έδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ανάρτησε video με στιγμές από τις προηγούμενες φορές που οι “ασπρόμαυροι” συναντήθηκαν με τη Μπενφίκα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε (15/9, 21:00) τη Μπενφίκα στην Τούμπα σε μονό νοκ-άουτ ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. H “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ έστειλε έτσι το δικό της μήνυμα νίκης για τον μεγάλο αγώνα, αναρτώντας video με στιγμιότυπα από τις μεγάλες στιγμές του ΠΑΟΚ στις προηγούμενες 4 αναμετρήσεις με τη Μπενφίκα στην Ευρώπη, οι οποίες συνολικά είχαν δυστυχώς κακή εξέλιξη, αφού ο “δικέφαλος του Βορρά” γνώρισε 3 αποκλεισμούς με συνολικό απολογισμό 1 νίκη, 1 ισοπαλίας και 2 ήττες.

Αυτή τη φορά στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν πως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, κάτι που φαίνεται και από τη λεζάντα του video στην οποία αναγράφεται χαρακτηριστικά: “Ας γράψουμε ιστορία”.

 

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση