“Σίφουνας” Ολυμπιακός σκόρπισε τη Μπάγερν! Χωρίς Σπανούλη αλλά με “μαγικό” Σλούκα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 20:47 “Σίφουνας” Ολυμπιακός σκόρπισε τη Μπάγερν! Χωρίς Σπανούλη αλλά με “μαγικό” Σλούκα ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Ένας τελείως διαφορετικός Ολυμπιακός από αυτόν που είδαμε κόντρα στη Βιλερμπάν, εμφανίστηκε κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, παίρνοντας τη νίκη (82-67) και την 3η θέση στο τουρνουά της Βαλένθια, με την καθοδήγηση του Κώστα Σλούκα που “μοίρασε” 13 ασίστ, απόντος και του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Ολυμπιακός έδειξε άλλο πρόσωπο σε σχέση με το ματς κόντρα στη Βιλερμπάν, καθώς νίκησε με 82-68 τη Μπάγερν και κατέλαβε την τρίτη θέση στο τουρνουά της Βαλένθια.

Μετά από ένα κάκιστο πρώτο δεκάλεπτο, οι “ερυθρόλευκοι¨συνήλθαν αμυντικά, πήραν τα ριμπάουντ, έτρεξαν στην επ[ίθεση και βελτίωσαν τα ποσοστά τους στα τρίποντα (10/25), κυριαρχώντας στο παρκέ.

Ο Ολυμπιακός… κατάφερε στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα να είναι χειρότερος από ότι κόντρα στη Βιλερμπάν, ειδικά στην επίθεση όπου και πάλι ήταν ασυντόνιστος ελλείψει και του Βασίλη Σπανούλη που έμεινε εκτός δωδεκάδας για λόγους ξεκούρασης και τον αντικατέστησε ο Αντώνης Κόνιαρης. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Σάσα Βεζένκοφ έδωσαν το εύκολο μακρινό σουτ που τόσο είχε λείψει κόντρα στη Βιλερμπάν, ενώ ο Κώστας Σλούκας οργάνωσε υποδειγματικά το παιχνίδι, σταματώντας στις 13 ασίστ και στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά των δύο ομάδων αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στο παρκέ.

Πρώτοι σκόρερ ήταν οι Μάρτιν και Λαρεντζάκης με 13 πόντους ο καθένας, με τους Βεζένκοβ και Πρίντεζη να είχαν 12π. και τον Παπανικολάου 10. Όμως, εξίσου καλός ήταν και ο Σλούκας, ο οποίος είχε 7π., αλλά μοίρασε 13 ασίστ, από τις 19 που είχε όλη η ομάδα.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση