Ο ΠΑΟΚ δεν… ψήνεται με τα 6 εκατ. της Αταλάντα για τον Γιαννούλη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 20:22 Ο ΠΑΟΚ δεν… ψήνεται με τα 6 εκατ. της Αταλάντα για τον Γιαννούλη Φωτογραφία Αρχείου: Intime

Πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ από την Αταλάντα φέρεται να δέχθηκε ο ΠΑΟΚ, ώστε να παραχωρήσει τον αριστερό μπακ της ομάδας Δημήτρη Γιαννούλη, αλλά οι Θεσσαλονικείς φέρονται να απέρριψαν την πρόταση όπως ισχυρίζονται ιταλικά Μέσα.

Η Αταλάντα θέλει να κάνει δικό της τον Δημήτρη Γιαννούλη, αλλά ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αποδειχθεί “σκληρό καρύδι” στις διαπραγματεύσεις για τον διεθνή μπακ. Οι “μπεργκαμάσκι” φαίνεται πως προσέφεραν 6 εκατ. ευρώ στους “ασπρόμαυρους”, αλλά αυτοί αρνήθηκαν ζητώντας κάτι παραπάνω από 10 εκατ. ευρώ, όπως μεταδίσουν ιταλικά Μέσα.

Θυμίζουμε πως την Πέμπτη (17/9) ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Όλοφ Ρέμπε, είχε συζήτηση με τον Γιαννούλη καθώς υπάρχει η προοπτική της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League, μετά την πρόκριση επί της Μπενφίκα, αλλάζει τα δεδομένα της συνεργασίας των δύο πλευρών και δεν αποκλείεται να υπάρξει ολική ανατροπή και να υπάρξει ακόμα και ανανέωσή της με τον Γιαννούλη να υπογράφει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση