Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! “Έφαγαν” 37 γκολ σε ντέρμπι επειδή κρατούσαν αποστάσεις για τον κορωνοϊό (video)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 23:56 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! “Έφαγαν” 37 γκολ σε ντέρμπι επειδή κρατούσαν αποστάσεις για τον κορωνοϊό (video)

Ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό έλαβε χώρα στη Γερμανία όπου σε τοπικό ντέρμπι για την 11η κατηγορία, η Ρίπντορφ έχασε με 37-0 από την Χόλντενστεντ, γιατί οι παίκτες της κράτησαν αποστάσεις ασφαλείας για τον κορωνοϊό.

Σε δυσφήμηση του αθλήματος κατέληξε η ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ Ρίπντορφ και Χόλντενστεντ για την 11η κατηγορία της Γερμανίας την περασμένη Κυριακή (13/9). Η Ρίπντορφ είχε ζητήσει την αναβολή του αγώνα εξαιτίας της επαφής που είχαν οι παίκτες της με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτός, με την ομάδα μάλιστα να απειλείται με πρόστιμο 200 ευρώ.

Μόλις επτά παίκτες βρέθηκαν στο γήπεδο για το τοπικό ντέρμπι με την Χόλντενστεντ, για να κρατήσουν αποστάσεις ασφαλείας ο ένας από τον άλλο, αλλά και από τους αντιπάλους τους σε ολόκληρο το ματς και να δεχτούν τελικά 37 γκολ από τους αντιπάλους τους με το σκορ να διαμορφώνεται στο τελικό 37-0.

“Δεν υπήρχε λόγος να μην παίξουμε” είπε ο προπονητής των νικητών, Φλόριαν Σβιρβάτερ, την ώρα που ο παράγοντες των ηττημένων έλεγε πως: “Οι παίκτες της Χόλντενστεντ δεν ήθελαν να καταλάβουν, εμείς όμως δεν είχαμε καμία όρεξη για να ρισκάρουμε”.

Πηγή: Newsit.gr