Αντετοκούνμπο: Είναι επίσημο! MVP στο NBA ο “Greek freak” – Στο… πλάι των Τζόρνταν – Ολάζουον

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 22:49 Αντετοκούνμπο: Είναι επίσημο! MVP στο NBA ο “Greek freak” – Στο… πλάι των Τζόρνταν – Ολάζουον

Πολυτιμότερος παίκτης του NBA και για τη σεζόν 2019-20 αναδείχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου ανακοίνωσε κι επίσημα ότι ο Έλληνας φόργουορντ πήρε για δεύτερη σερί χρονιά το βραβείο του MVP. Μπήκε στο “κλαμπ” που βρίσκονται οι Τζόρνταν και Ολάζουον.

Συνεχίζει να γράφει… ιστορία στο ΝΒΑ! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για δεύτερη σερί σεζόν πολυτιμότερος παίκτης στο “μαγικό” κόσμο του μπάσκετ.

Η ψηφοφορία για το βραβείο του MVP αφορούσε την περίοδο μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του κορονοϊού, διάστημα στο οποίο ο Αντετοκούνμπο ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο ΝΒΑ.

Ο “Greek freak” μέτρησε μέσα στη σεζόν 29,5 πόντους, 13,6 ριμπάουντ και 5,6 ασίστ ανά παιχνίδι και μπήκε σε ένα κλειστό “κλαμπ”, δίπλα στους Μάικλ Τζόρνταν και Χακίμ Ολάζουον, έχοντας στο.. πέτο του το “παράσημο” του MVP στη σεζόν αλλά και του κορυφαίου αμυντικού.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε με μεγάλη διαφορά τους Λεμπρόν Τζέιμς – Τζέιμς Χάρντεν στην κούρσα για το MVP της σεζόν 2019/20

 

 

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας…

 

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση