Βράνιες :Γιατί επιτέθηκε στους έλληνες δημοσιογράφους

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 13:55 Βράνιες :Γιατί επιτέθηκε στους έλληνες δημοσιογράφους

Τέλος σε κάθε σενάριο επιστροφής του στην ΑΕΚ έβαλε ο Όγκιεν Βράνιες που τόνισε ότι θα παραμείνει στην Άντερλεχτ ενώ τα έβαλε και με τους Ελληνες δημοσιογράφους

Συνέντευξη στη Βοσνία παραχώρησε ο Όγκνιεν Βράνιες και τοποθετήθηκε γύρω από τα σενάρια για το μέλλον του. Ο Βόσνιος αμυντικός τα έβαλε με τους Έλληνες δημοσιογράφους που όπως είπε δημιούργησαν από μόνοι τους τις φήμες επιστροφής τους στην ΑΕΚ ενώ εκείνος δηλώνει αφοσιωμένος στην Άντερλεχτ.

Για τα όσα ακούστηκαν όλο το καλοκαίρι για το μέλλον του είπε: «Είναι απίστευτο. Όλες οι φήμες προέρχονται από Έλληνες δημοσιογράφους, που έγραφαν ότι δεν με υπολογίζει η Άντερλεχτ. Κανένας στην Άντερλεχτ δεν μου είπε ότι πρέπει να φύγω. Στην Ελλάδα βέβαια τα ΜΜΕ ήταν σίγουρα: «Η Άντερλεχτ θέλει να ξεφορτωθεί τον Βράνιες». Εξαιτίας των πρωτοσέλιδων, δεν μπορούσα να ηρεμήσω για επτά μήνες».

Και με νόημα κατέληξε: «Κοιτάξτε, αγαπώ την ΑΕΚ και εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία, αλλά είμαι και θα παραμείνω παίκτης της Άντερλεχτ». Μετά και από αυτό, είναι πλέον κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι η Ένωση δεν μπορεί να περιμένει άλλο τον Βράνιες και θα πρέπει να ψάξει για άλλο παίκτη αν θέλει να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνάς της.

πηγή: in.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση