Ολυμπιακός: Κοντά στον Ρέις, το… παλεύει για Μπουφάλ, “ζεστός” ο Ενκουντού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 12:13 Ολυμπιακός: Κοντά στον Ρέις, το… παλεύει για Μπουφάλ, “ζεστός” ο Ενκουντού

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσπάθεια μετεγγραφικής του ενίσχυσης με τον Ματέους ρέις να φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να πιάσει… λιμάνι, ενώ ταυτόχρονα γίνεται προσπάθεια να κλείσει η “τρύπα” στα εξτρέμ με τους Σοφιάν Μπουφάλ και Ζορζ Κέβιν Ενκουντού να είναι οι πρώτοι στόχοι.

Μία… ανάσα από την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Ματέου Ρέις βρίσκεται ο Ολυμπιακός.Οι συζητήσεις των “ερυθρολέυκων” με την Ρίο Άβε είναι σε προχωρημένο στάδιο και φαίνεται πως η “χρυσή τομή” θα βρεθεί κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ, με τον Βραζιλιάνο μπακ-χαφ να έχει συμφωνήσει ήδη και να περιμένει απλά την οριστικοποίηση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών ώστε να έρθει στην Ελλάδα και “τελειώσει” η μετεγγραφή.

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός κάνει… αγώνα για να πείσει τον Σοφιάν Μπουφάλ να φορέσει την “ερυθρόλευκη” φανέλα. Ο Μαροκινός άσος της Σαουθάμπτον είναι δύσκολη περίπτωση, καθώς έχει διαμηνύσει στους “αγίους” πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε κορυφαίο πρωτάθλημα μεν, αλλά πλην της πρότασης του Ολυμπιακού δεν έχει άλλη στα χέρια του και αυτό λειτουργεί μέχρι στιγμής υπέρ των Πειραιωτών, αφού η αγγλική ομάδα θέλει να τον πουλήσει.

Στη λίστα για τη θέση του εξτρέμ βρίσκεται και ο Ζορζ Κέβιν Ενκουντού της Μπεσίκτας, ο οποίος φάινεται ιδιαίτερα “ζεστός” στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, καθώς οι προτάσεις που έχει μέχρι στιγμής είναι από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, όπου δεν θέλει να πάει.

Πηγή: Newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση