Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Λύγισε" ο Σουάρες! Αποχαιρέτησε με δάκρυα την Μπαρτσελόνα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 15:07 "Λύγισε" ο Σουάρες! Αποχαιρέτησε με δάκρυα την Μπαρτσελόνα

Λίγο πριν φορέσει τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Λουίς Σουάρες αποχαιρέτησε -με δάκρυα στα μάτια- την Μπαρτσελόνα.

Πέρασε έξι χρόνια στην Μπαρτσελόνα και κατάφερε να γίνει τρίτος κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των Καταλανών με 198 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Λουίς Σουάρες αφήνει τους “μπλαουγκράνα” για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός εντάχθηκε στη Μπαρτσελόνα από τη Λίβερπουλ το 2014 και φεύγει από τον σύλλογο έχοντας κερδίσει το Champions League, τέσσερις τίτλους της La Liga και τέσσερα Copa del Rey.

Στο “αντίο” του στην Μπαρτσελόνα, τα… λόγια του Σουάρες βγήκαν δύσκολα. Ο 33χρονος επιθετικός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του!

“Είναι πολύ δύσκολο για εμένα. Δεν έχω προετοιμάσει κάτι να πω. Ευχαριστώ τον σύλλογο που με εμπιστεύτηκε το 2014, θα είμαι αιώνια ευγνώμων. Ευχαριστώ όλους για τις θυσίες που έκαναν τα τελευταία χρόνια στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Είμαι πολύ περήφανος για όσα έκανα. Έκανα φίλους όλα αυτά τα χρόνια. Φεύγω και γι’ αυτό ευτυχισμένος. Είμαστε και άνθρωποι με συναισθήματα. Έζησα σπουδαίες στιγμές. Με είδαν τα παιδιά μου να κατακτώ τίτλους, να παίζω δίπλα στους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Θα είμαι πάντα, όπου κι αν είμαι, οπαδός της Μπαρτσελόνα”. είπε μεταξύ άλλων, ο Σουάρες στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που έδωσε, έχοντας στο πλάι του τον ισχυρό άνδρα της Μπαρτσελόνα, Τζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Πηγή: newsit.gr