Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γήπεδο Παναθηναϊκού - Μπακογιάννης: "Πήγε πίσω το έργο λόγω κορωνοϊού"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 12:13 Γήπεδο Παναθηναϊκού - Μπακογιάννης: "Πήγε πίσω το έργο λόγω κορωνοϊού"

Εμβληματικό χαρακτήρισε το έργο του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων μίλησε στον Αθήνα 9,84 για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι το πρότζεκτ πήγε πίσω λόγω κορωνοϊού.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Γιατί έχουμε και την πανδημία. Γιατί έχουμε και τον κορωνοϊό. Γιατί η πόλη αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει πολλά ζητήματα. Διότι η πόλη αυτή τη στιγμή έχει πολλά προβλήματα, τα οποία επηρέασαν τον προγραμματισμό μας. Γιατί για να γίνουν όλα αυτά σας περιέγραψε για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας αναγκαστικά κάποια άλλα βγήκανε εκτός προγραμματισμού.

Σε κάθε περίπτωση για μας η Διπλή Ανάπλαση είναι ένα έργο εμβληματικό. Είναι ένα έργο υπερτοπικό. Ξεπερνάει ακόμα και τον Παναθηναϊκό. Αυτό πρέπει να το σημειώσουμε. Είναι ένα έργο, το οποίο συζητείται εδώ και 20 χρόνια. Είναι ένα έργο, το οποίο εμείς πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει πράξη. Μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Θα μου επιτρέψετε να μείνω εδώ και να μην το πάω παραπέρα. Η δικιά μου είναι αυτό που συζητάμε να μετουσιωθεί σε κάτι απτό, μετρήσιμο και ορατό. Να μην είναι απλώς μια ανακοίνωση ή μια κορδέλα στα εγκαίνια»

Πηγή: newsit.gr