Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με χορηγό εταιρεία σεξουαλικών βοηθημάτων στη φανέλα της Ολλανδική ομάδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 16:24 Με χορηγό εταιρεία σεξουαλικών βοηθημάτων στη φανέλα της Ολλανδική ομάδα

Απόφαση “σταθμό” πήρε η Ολλανδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου που θα επιτρέψει στην Έμενε να αγωνιστεί με κεντρικό χορηγό στη φανέλα της την εταιρεία σεξουαλικών βοηθημάτων “EasyToys”.

Η Έμεν θα έχει πλέον δικαίωμα να διαφημίζει στις φανέλες των παικτών της το λογότυπο εταιρείας σεξουαλικών παιχνιδιών, μετά από απόφαση της ολλανδικής ποδοσφαιρικής ένωσης (KNVB) να ανατρέψει προηγούμενη οδηγία της με την αιτιολογία πως: “Δεν είναι σωστό να προβάλουμε χορηγία από τη σεξουαλική βιομηχανία στους αγώνες. Παραβιάζεται έτσι ο κανονισμός λειτουργίας της Ένωσης. Πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι το ποδόσφαιρο είναι για μικρούς και μεγάλους”.

Ο ολλανδικός ποδοσφαιρικός σύλλογος είχε αποσύρει έτσι την περασμένη εβδομάδα το λογότυπο των νέων χορηγών “EasyToys”, που περιγράφεται ως ερωτικό ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά η KNVB άλλαξε γνώμη μετά από μια “καταιγίδα” ενστάσεων, κριτικών και συνομιλιών με την διοίκηση της Έμεν.

“Η Έμεν και η KNVB κατέληξαν σε μια προσωρινή λύση για τη χρήση του λογότυπου της EasyToys, ως χορηγού της φανέλας, μετά από διαβούλευση. Αυτή η λύση σημαίνει ότι η EasyToys θα αναγράφεται στις φανέλες των παικτών της πρώτης ομάδας της Έμεν, για μια σεζόν προς το παρόν. Η ομάδα μας θα παίξει στην έδρα της εναντίον της Βίλεμ για πρώτη φορά με την EasyToys στο στήθος την Κυριακή” αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Πηγή: newsit.gr